Antal: 0 | Pris: DKK 0,00 | Vis vogn | Tøm vogn | Til kassen   
Hvorfor ”meditation at work”
  
Denne CD er ment som en hjælp til at komme i gang med afslapningsøvelser, mindfulnesstræning og meditation på arbejdspladsen eller privat. CD'en blev til som den første af sin art i 2008 i et samarbejde mellem Training Consults grundlægger psykolog Mette Bram, fysioterapeut Jeanette Sander og komponist Jens Skou Olsen.
 
Du kan bruge CD'en som en støtte i sig selv eller som et redskab efter en introduktion til mindful stresshåndtering og meditation hos Training Consult.
  
CD'en er blevet til i erkendelse af, at mange mennesker lever et meget aktivt liv, ikke mindst i forbindelse med arbejdet.
Det, at vi bliver aktiverede meget af tiden, kan dog have den slagside, at vi bliver uhensigtsmæssigt overaktiverede og ad den vej kan udvikle stress.

  
Mange oplever at tænke på arbejdet også uden for arbejdstiden, at få søvnproblemer og andet psykologisk og fysisk ubehag.
 
Derfor er det i stigende grad blevet nødvendigt at kunne deaktivere organismen. Kroppen har brug for hvile til at regenerere sig. Netop den regenererende effekt kan man opnå gennem teknikker som afspænding, visualisering og meditation. Forskningen viser tydeligt, at man med disse teknikker kan sænke blodtrykket og mængden af stresshormoner, aktivere immunforsvaret og øge koncentrationsevnen.
 
Hvert enkelt nummer på CD'en er designet til, at du ved at afsætte ca. 15 minutter kan opnå en energi- og livgivende pause fra arbejdet. CD'en indeholder:
 
1. Afspænding. Med soundscape. 13:07 min.
2. Body scan. Guidet skanning af kroppen. Uden musik. 18:37 min.
3. Siddende åndedrætsmeditation. Med soundscape. 08:49 min.
4. Siddende åndedrætsmeditation. Uden musik. 08:42 min.
5. Vandmeditation. Siddende meditation med vandlyd. 12:15 min.
6. Meditation på egen hånd. Uden musik. 10:18 min.
 
Sidegevinster på sigt kan være, at du bliver mere nærværende i forhold til kolleger, venner og familie, at du opnår større ro i sindet og i øvrigt forbedrer din sundhed generelt.
  
 Vi modtager Dankort, E-Dankort og betaling via Netbank.

Pris:DKK 127,96

(DKK 159,95 inkl. moms.)
LOGIN | Opret login/profil


 


Copyright © Trainingconsult - All Rights Reserved.

CMS - Content Management System by Media2.